Banner

WAND, PLAFOND & VLOER AFWERKING

Voor het afwerken van plafonds, wanden en vloeren in uw woning zijn er meerdere mogelijkheden. En bij ons kunt u daarvoor terecht.

Een van de mogelijkheden is om uw wanden of plafonds te laten spuiten met een muurverf, dit geeft het mooiste resultaat. Soms is het verstandiger om te sausen/rollen, bijvoorbeeld als de ruimte erg vol staat. Ook verspuiten wij lakken voor op deuren, kozijnen, ramen en trappen. In onze werkplaats hebben wij ook een spuitcabine waar wij meubels of andere objecten kunnen spuiten.

Ook zijn er vele mogelijkheden op het gebied van decoratieve verven, bijvoorbeeld de matte krijt verf of kalk verf van Pure&Original of Carte Colori.De krijtverf wordt egaal mat en de kalk verf droogt op in verschillende tinten. Ook zijn er technieken die worden aangebracht met een spaan, zoals betonstuc. Het product heeft een steenachtige uitstraling en is slijtvast en waterdicht. Ook toe te passen op vloeren met vloer verwarming en natte ruimten.

Ook het aanbrengen van slijtvaste epoxy of PU vloeren voor bijvoorbeeld in de garage of werkplaatst behoort tot de mogelijkheden.
Wij zijn specialisten in het afwerken van uw plafond, wand of vloer.CONTACTNeem voor vragen, advies of een vrijblijvend offerte contact op door te bellen naar

06 20 97 1850

U kunt ook mailen naar info@baskunst.nl of stuur ons een bericht met het onderstaande formulier. Bedankt!U kunt ook contact met mij opnemen via Facebook en Linkedin


Bas Kunst Schildersbedrijf

Moerverweg 40
1834 ER Sint Pancras
Tel: 06 20 97 1850
Mail: info@baskunst.nl

BTW ID. NL001107474B42
KvK-nr.: 58896007


Werkplaats:

Otterkoog 57
1822 BW Alkmaar

Copyright © 2020 Bas Kunst SchildersbedrijfSite by Tom de Jonge
Hosting by Hostnet