Blog

Renovlies behanger, voor het mooiste resultaat

Wilt u uw muren laten behangen met renovlies? Renovliesbehang is ideaal voor het renoveren van oude of beschadigde muren omdat het oneffenheden en scheuren kan verbergen en voorkomen.

Het wordt ook veel gebruikt bij de afwerking van muren van nieuwbouwwoningen. Zorgvuldig aanbrengen is essentieel om een strak en glad resultaat in uw woning te garanderen. En laten we eerlijk zijn, wie wil er nou niet zulke strakke muren dat je buren er jaloers van worden? Dat regelen wij!

Wat is renovliesbehang en waarom is het een goede keuze?

We krijgen vaak de vraag waarom renovlies zo’n goede keuze is en wat nou de voordelen zijn. Renovlies is een type glasvezelbehang van zeer sterk materiaal, waardoor het lang meegaat. Het is dikker dan traditioneel behang, wat helpt bij het verbergen van kleine onregelmatigheden op de muur. Dankzij de sterke vezelstructuur is het bestand tegen scheuren en barsten, ideaal voor nieuwbouwwoningen waar krimp en werking van muren kunnen optreden. Ondanks het sterke materiaal is het ook ademend, wat het helpt om vochtproblemen in de muren te voorkomen. Dit maakt het behang een ideale keuze voor iedere ruimte in huis. Daarnaast is renovlies stukken goedkoper en het hoeft zoals stucwerk geen week te drogen en is direct overschilderbaar, hier bespaart u ook tijd mee. Kortom, renovlies is een superheld voor je muren! Sterk, snel, duurzaam en altijd klaar om jouw muren te beschermen.

Professionele renovliesbehanger voor een strakke en duurzame afwerking

Het is belangrijk dat het behang zorgvuldig wordt toegepast, zodat het ook goed functioneert. Wilt u dit graag in uw huis hebben? Laat het behang dan toepassen door een professionele renovliesbehanger. Wij zijn niet alleen een schildersbedrijf, maar ook gespecialiseerd als renovliesbehanger. Zo bent u ervan verzekerd dat uw behang op de juiste manier wordt aangebracht. En wij doen dit allemaal met een glimlach! Geen zorgen, geen stress, maar juist perfect afgewerkte muren.

Renovliesbehang met kleuradvies: creëer uw droominterieur

Als het behang wordt toegepast door Bas Kunst, dan haalt u niet alleen een professionele vakman in huis, wij denken ook graag met u mee voor de juiste interieurkeuze. U krijgt van ons op basis van uw wensen een persoonlijk kleurenplan, zodat u eventueel zelfs al het binnenschilderwerk in uw huis door ons kunt laten uitvoeren.

Persoonlijk advies nodig?

Wij helpen u graag met persoonlijk advies voor alle soorten behang voor uw woning. Al vele mensen zijn u voorgegaan en met bijna 100 reviews, met een gemiddelde van 5 sterren, kiest u voor een betrouwbare interieurpartner. Maak nu vrijblijvend een afspraak en wij laten u graag alle mogelijkhede zien in onze showroom of bij u thuis.

Andere artikelen

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend advies?

Neem gerust contact met ons op, we adviseren u graag!