Banner

WAND, PLAFOND & VLOER AFWERKING

Voor het afwerken van plafonds, wanden en vloeren in uw woning zijn er meerdere mogelijkheden. En bij ons kunt u daarvoor terecht.

Het is mogelijk om de wanden te sausen/witten in een matte, zijdeglanzende of metallic muurverf. In lege ruimtes is ook spuitwerk mogelijk voor een super strak resultaat.

Ook zijn er vele mogelijkheden op het gebied van decoratieve verven, bijvoorbeeld de matte krijt verf of kalk verf van Pure&Original of Carte Colori.De krijtverf wordt egaal mat en de kalk verf droogt op in verschillende tinten. Ook zijn er nog technieken die met een spaan worden aangebracht zoals de Marrakech van Pure & Original voor een tadelakt of beton look. Wij zijn specialisten in het aanbrengen van alle soorten muurverven.

Ook het aanbrengen van slijtvaste epoxy vloeren voor bijvoorbeeld in de garage behoort tot de mogelijkheden.CONTACTNeem voor vragen, advies of een vrijblijvend offerte contact op door te bellen naar

06 20 97 1850

U kunt ook mailen naar info@baskunst.nl of stuur ons een bericht met het onderstaande formulier. Bedankt!U kunt ook contact met mij opnemen via Facebook en Linkedin


Bas Kunst Schildersbedrijf

Aalscholverlaan 23
1834 XG Sint Pancras
Tel: 06 20 97 1850
Mail: info@baskunst.nl

BTW-nr.: NL10250396B01
KvK-nr.: 58896007

Copyright © 2014 Bas Kunst SchildersbedrijfSite by Tom de Jonge
Hosting by Hostnet