Banner

Interieur specialisten

Voor het afwerken van plafonds, wanden en vloeren in uw woning zijn er meerdere mogelijkheden. En bij ons kunt u daarvoor terecht

Wij werken samen met een stylings en kleur advies bureau voor een interieur advies op maat. U kunt een plattegrond met moodboard ontvangen voor bijvoorbeeld uw woonkamer of gehele woning.

Zelf zijn wij specialisten in het aanbrengen van alle soorten muurverven, zowel met de spuit als de roller. Ook verspuiten wij ter plaatse lakken voor op deuren, kozijnen, ramen en trappen.

Ook zijn er vele mogelijkheden op het gebied van decoratieve verven, bijvoorbeeld de matte krijt verf of kalk verf van Pure&Original of Carte Colori.De krijtverf wordt egaal mat en de kalk verf droogt op in verschillende tinten.

Ook zijn er technieken die worden aangebracht met een spaan, zoals betonstuc. Het product heeft een steenachtige uitstraling en is slijtvast en waterdicht. Ook toe te passen op vloeren met vloer verwarming en natte ruimten.

Ook het aanbrengen van slijtvaste 2 componenten epoxy of PU vloeren voor bijvoorbeeld in de garage of werkplaats behoort tot de mogelijkheden. Sommige klanten adviseren wij om deze ook te gebruiken in de keuken of op de treden van een trap.

Wij zijn specialisten in het afwerken en stylen van uw interieur, vraag naar de mogelijkheden!CONTACTNeem voor vragen, advies of een vrijblijvend offerte contact op door te bellen naar

06 20 97 1850

U kunt ook mailen naar info@baskunst.nl of stuur ons een bericht met het onderstaande formulier. Bedankt!U kunt ook contact met mij opnemen via Facebook en Linkedin


Bas Kunst Schildersbedrijf

Moerverweg 40
1834 ER Sint Pancras
Tel: 06 20 97 1850
Mail: info@baskunst.nl

BTW ID. NL001107474B42
KvK-nr.: 58896007


Werkplaats:

Otterkoog 57
1822 BW Alkmaar

Copyright © 2020 Bas Kunst SchildersbedrijfSite by Tom de Jonge
Hosting by Hostnet