Banner

Meerjaren onderhoud, VVE en duurzaamheid.

Duurzaamheid is steeds meer een belangrijk item. Zo zijn er bepaalde keuzes in producten, producten die kwalitatief hoogwaardig zijn, minimaal onderhoud vereisen en dus een duurzame keuze zijn. Ook is het belangrijk dat de producten een duurzaam keurmerk hebben. Zoals het eco label van Sigma of Sikkens. Duurzaamheid houd ook in dat we goed moeten omgaan met afvalproducten voor onze eigen gezondheid en milieu. Wij proberen altijd zo stofvrij mogelijk te werken, onze schuurmachines zijn waar mogelijk aangesloten op een stofzuiger. Maar een goed en weloverwogen meerjaren onderhoudsplan is minstens zo belangrijk.

Het moet niet zo zijn dat een object te vroeg geschilderd word, dat zou niet optimaal zijn in kosten en energie. Te laat schilderen en je loopt weer achter de feiten aan. Wij zijn specialisten in het opstellen van duurzame onderhoudsplannen voor Vve’s, scholen en particulieren.

Er is voor een Vve direct financieel belang om een meerjaren onderhoudsplan vast te stellen. Er mag afgeweken worden van de wettelijke reservering van 0,5% van de herbouwwaarde als er een actueel gedegen onderhoudsplan is. Zo blijven de maandelijkse bijdragen voor de bewoners binnen de perken.

Als onderhoud nl Vve specialist kunnen wij u hierbij helpen, bent U op zoek naar een partner voor de lange termijn? U weet ons te vinden.CONTACTNeem voor vragen, advies of een vrijblijvend offerte contact op door te bellen naar

06 20 97 1850

U kunt ook mailen naar info@baskunst.nl of stuur ons een bericht met het onderstaande formulier. Bedankt!
U kunt ook contact met mij opnemen via Facebook en Linkedin


Bas Kunst Schildersbedrijf

Moerverweg 40
1834 ER Sint Pancras
Tel: 06 20 97 1850
Mail: info@baskunst.nl

BTW ID. NL001107474B42
KvK-nr.: 58896007


Werkplaats:

Otterkoog 57
1822 BW Alkmaar

Copyright © 2020 Bas Kunst SchildersbedrijfSite by Tom de Jonge
Hosting by Hostnet