Banner

ZORGLOOS SCHILDERWERK

Waar wij ons in onderscheiden is het opbouwen van langdurige relaties. Wij denken niet alleen aan de 1e schilderbeurt, maar ook hoe uw woning zolang U er woont het beste onderhouden kan worden. Zorgeloos schilderwerk.

Wij zijn met maximale aandacht voor kwaliteit bezig aan uw schilderwerk. Wij zorgen er voor dat uw schilderwerk na de eerste schildersbeurt er tot 10 jaar onderhoudsvrij tegen aan kan. Deze beurt is vaak de grootste investering. 

Daarna bekijken we wat het meest gunstigste meerjaren onderhoudsplan is, zodat er voor de minste kosten het beste schilderwerk behoud. Wij werken niet met contracten omdat dat een geforceerd principe is, uw huis kan wel eerder of later dan het contract toe laat aan een schilders beurt toe zijn. Wel maken wij een plan over de te verwachten termijnen waarin uw houtwerk waarschijnlijk geschilderd moet te worden.

U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende schilder werkzaamheden, binnen en buiten. Kleuradvies, houtrotherstel, herstellen van kitnaden, vervangen van glaslatten voor neuslatten, vervangen van lek of kapot glas en het laag voor laag opbouwen van een verfsysteem dat er weer jaren tegenaan beheersen wij en noemen wij ons vak. Neem Contact op voor een vrijblijvende offerte en meerjaren onderhoudsplan.CONTACTNeem voor vragen, advies of een vrijblijvend offerte contact op door te bellen naar

06 20 97 1850

U kunt ook mailen naar info@baskunst.nl of stuur ons een bericht met het onderstaande formulier. Bedankt!
U kunt ook contact met mij opnemen via Facebook en Linkedin


Bas Kunst Schildersbedrijf

Moerverweg 40
1834 ER Sint Pancras
Tel: 06 20 97 1850
Mail: info@baskunst.nl

BTW ID. NL001107474B42
KvK-nr.: 58896007


Werkplaats:

Otterkoog 57
1822 BW Alkmaar

Copyright © 2020 Bas Kunst SchildersbedrijfSite by Tom de Jonge
Hosting by Hostnet